UN75

LCI is sinds de oprichting een actieve NGO-partner van de Verenigde Naties.

Melvin Jones en twee Past Internationale Voorzitters waren aanwezig op de Conferentie van San Francisco in 1945 en hebben deelgenomen aan het opstellen van de NGO-hoofdstukken van het Handvest.

Onze vereniging houdt zich aan de idealen van de Verenigde Naties, met name op het gebied van mensenrechten, gezondheid en ontwikkeling. Haar programma's zijn afgestemd op de duurzame doelstellingen van de VN.

We hebben actieve vertegenwoordigers in het Economisch en Sociaal Comité, evenals vele andere comités en agentschappen.

De Verenigde Naties vieren hun 75ste verjaardag en organiseren onder andere een online enquête over de prioriteiten voor de toekomst. De antwoorden op deze enquête zullen de wereldwijde prioriteiten nu en in de toekomst aangeven.

Wij geloven dat het een positieve stap zou zijn om alle Lions in te schakelen om deel te nemen aan deze online enquête.

Het zou een verdere getuigenis van  hun  belangstelling in de toekomst van de mensheid en van hun geest als goede wereldburgers.

Deelnemen aan deze enquête is heel eenvoudig en neemt slechts enkele minuten in beslag. Ga gewoon naar www.un.org/en/un75 (het is vertaald in verschillende talen). Het enquêteformulier is bijvoorbeeld te vinden door direct te klikken op "survey" of op "join the conversation" en vervolgens op "survey".

Ik zou U dankbaar zijn als U de Lions zou uitnodigen om deel te nemen aan deze enquête.

Met de meeste hoogachting,

PID Philippe Gerondal

LCI Representative to UNO Vienna.

Lions Task Force Europe Member