Commissie Jeugd

Algemeen

Wie zijn wij ?

Het district 112 B omvat de clubs uit de provincies Antwerpen, Limburg en Vlaams Brabant.  Samen met de districten A, C en D vormen wij het Multiple District 112 België.  Het district telt ongeveer 2000 leden verdeeld over 71 clubs.

Onze missie

Als serviceclub zetten wij ons in om een antwoord te geven op de diverse noden van onze gemeenschap.Onze dienstverlening, WE SERVE, bestaat o.a. uit:

  • Het steunen van sociale projecten
  • Jongeren stimuleren om uit te groeien tot verantwoordelijke volwassenen
  • Meewerken aan het oplossen van de noden die ontstaan in de nationale en internationale gemeenschap, met bijzondere aandacht voor de blindheid in de wereld

Onze jeugdwerking

Als organisatie vinden wij het enorm belangrijk om onze jongeren, de volwassenen van morgen, te stimuleren en ondersteunen in hun proces om uit te groeien tot verantwoordelijke burgers.Wij doen dit via verschillende initiatieven (=werkgroepen), zie verder, die zich richten tot alle leeftijden.

Jeugdverantwoordelijke

De jeugdverantwoordelijke van de club is het aanspreekpunt van de Lions Club voor al de initiatieven van de commissie Jeugd.

Contact Commissie Jeugd

Voor bijkomende informatie over de verschillende jeugdprogramma’s kunnen jullie uiteraard ook steeds terecht op deze website.  De Commissie Jeugd wordt tijdens dit werkjaar gecoördineerd door Bart Dirckx van van LC Leuven Erasmus.