Clubactiviteiten


DateEvent

08 May 2021

Spaanse Margrietjes voor moederdag.

LOC. : 
ORG. : LEUVEN FIERE MARGRIET email

04 Jun 2021

Perronnekesfeest/Perronnekesrally onder voorbehoud

Voorlopig houden we de optie open om een afgeslankte versie te houden wat inhoudt: - Mini rally waarna we deelnemers na afloop verwelkomen om iets te komen drinken en een klein hapje te nuttigen (bv frietkot, bbq, broodjes...) in samen werking met Perron Noord. - Familie happening organiseren. Dit alles onder de voorwaarde dat we iets mogen organiseren en iedereen weer buiten mag. Anderzijds is het mogelijk dat ons feest een uitlaatklep kan zijn voor veel mensen na een quarantaine periode.

LOC. : Perron Noord in Brasschaat Licht Vliegwezenlaan 11
ORG. : ANTWERPEN MOERLAND email

03 Sep 2021

26ste Benefiet Golftoernooi Lions Club Antwerpen Moerland

We zijn verheugd jullie te mogen bevestigen dat op VRIJDAG 3 SEPTEMBER 2021 ons 26ste benefiet golftoernooi wordt gepland op RAGC onder dezelfde condities als vorige edities. Verdere informatie i.v.m. inschrijving zal vanaf juli 2021 volgen.

LOC. : Royal Antwerp Golf Club te Kapellen
ORG. : ANTWERPEN MOERLAND email

02 Oct 2021

Na 20 succesvolle edities van “De Dag van het Paard” op het Zilvermeer in Mol, organiseerde Lionsclub Mol-Geel in 2019 voor de eerste keer de “Dag en Nacht van de Paardenkracht”, en dit was direct een schot in de roos. Op 2 oktober 2021 staat de 2e editie op stapel !

Het dagprogramma "Dag van de Paardenkracht" bestaat uit een rondrit voor Old- & Youngtimers evenals nieuwere ’exclusieve' wagens, aangevuld met een “Cars & Coffee” voor alle autoliefhebbers. Voor de "Lakevalley Trophy" ontvangen wij de deelnemers op Domein De Vesten en bieden een rit van +/- 75km door onze prachtige Kempen aan. Het “Cars & Coffee” evenement begint om 14u op 3 parkings rond Domein De Vesten en is voor iedereen toegankelijk, met of zonder wagen. Het avondprogramma "Nacht van de Paardenkracht" bestaat uit een spectaculaire Dinner & Dance in Domein De Vesten waar we die avond meer dan 500 deelnemers verwachten. Vanaf 22u start de DJ met dansmuziek, gevolgd door een fantastisch 1,5u durend live-optreden van de gekende coverband SuperShake. De leden van Lionsclub Mol-Geel verzorgen het culinaire 3-gangenmenu.

LOC. : Domein de Vesten - Kanaalweg 6 - 2430 Laakdal
ORG. : MOL GEEL email

16 Oct 2021

Wij starten terug onze kaas- en wijnavond, ideaal ontmoetingsmoment met een glas wijn en een lekkere kaas om te degusteren. Neem deel aan dit uniek gebeuren op een unieke locatie.

Kaas- en wijnavond met selectie kazen gekozen door Kaasmeester Schockaert uit Mechelen (of verzorgde charcuterieschotel). Voortreffelijke wijnen geselecteerd door Wijnhuis Pin'Art Zemst. Inschrijven doe je door de bijdrage over te schrijven op rekening BE96 2300 6182 6305 met vermelding -Kaas- en/of Aantal charcuterie en uw telefoonnummer of emailadres. Uw kaarten liggen dan klaar aan de kassa! Meer info? 0472 786723 . Ten voordele van onze sociale doelen.

LOC. : Stadhuis Mechelen - Keldermanszaal Ondergrondse parking aan de Grote Markt / Veemarkt / Sint-Romboutskerkhof.
ORG. : MECHELEN DODOENS email

17 Oct 2021

Aan tafel met Fiere Margriet

LOC. : Parochiezaal Winksele-Delle, Mechelsesteenweg 1090, Winksele-Delle
ORG. : LEUVEN FIERE MARGRIET email

12 Nov 2021

Kunst met Fiere Margriet.

LOC. : 
ORG. : LEUVEN FIERE MARGRIET email